Tässä on kymmenen munan gluteeniton hillakakku. Välissä valkosuklaa-kerma-lemon curd ja kinuskikerma-kuningatarhillo. Reunapursotus on mallia e9. Pursotukset on tehty vispikerman ja flora vispin seoksella (puolet ja puolet). Tuo oli minusta toimiva yhdistelmä, kerman maku ja vispin pursotusjälki!

Juhliin piti tietenkin tehdä nappikakku, suvun sisällä kutsumme itseämme nappilaisiksi...

Tämäkin on kymmenen munan gluteeniton kakku. Päällä sileää hillahilloa ja reiät suklaata. Välissä on kinuskikerma-lemon curd ja pätkiskerma-kuningatarhillo. Tässä on reunus sitten mallia ee.

Minun silmääni edellisen kakun reunuspursotuksen e9 miellyttää enemmän kuin nappikakun ee. ee on ehkä turhan sidottu ja siinä pitäisi jokainen kiemura olla ihan identtinen ollakseen kaunis. e9:ssä epäidenttisyys on vain hyvä.

Kuvien ottaminen tökkii vielä kovasti. Miten ottaa hyvä kuva, kun reuna on valkoinen?? Koetin kameran lumitoimintoa, mutta ei sekään auttanut. Esim. tuossa ylläolevassa kuvassa hillahillo on lähes mustaa, eikä kirkkauttakaan voi enempää lisätä.

Eka kertaa tein näin suuria kakkuja ja olin tulokseen ihan tyytyväinen. Nappikakun reiät ehkä jäivät harmittamaan...