Viime kesänä meni kummipoikani naimisiin, silloin näpertelin tällaisia, tällaisen ja tällaista. Nyt kummipojan pikkuveli lähetti morsionsa kanssa hääkutsuja ja pyysi minua tekemään kakut. Kunniatehtävä! Hääparin kanssa kakuista keskustelimme ja siten tein heille koekakun näytille ja maisteltavaksi.

Päälle tulee ruusunnuppuja ja helmiä. Ylimääräisestä valkoisesta sokerimassasta pyöräytin myös pienen kyltin, joka ei kuulunut ollenkaan suunnitelmiin. Koekakkuun pistin kyltin sitten kuitenkin mukaan ja tuo hopeoitu kyltti alkoi minua viehättämään. Kyltin kanssa otettu kuva on vain kamalan tumma.

Kakussa on sisällä vadelmia ja valkosuklaakermaa sekä mansikoita, kermaa ja lemon curdia.

Sitten vinkkejä toivoitaan osastoon.

- Onko kenelläkään hyviä vinkkejä, miten reunan saisi tasaiseksi - ilman rumia ilmakuplia?

- laktoositon valkosuklaa? Onko sellaista?  Maistuuko hyvälle? Mistä löytyy?

- laktoositon kerma? Onko kokemuksia sen pursottamisesta? Lyhyellä nettikuuklauksella laktoositon pursotuskerma sai aina peräänsä "pursotukset eivät oikein onnistuneet" -kommentin.