Ihan tavallinen banoffee vanilja toffee dominoilla. Keksit ovat pohjassa ihan sellaisenaan, rasvan lisääminen tuntui ihan turhalta. Kotoisessa jälkiruoassa ei pieni muruisuus haittaa mitään. Kondensoidun maidon keitin mikrossa. 450W teholla kiehuttelin yhtä purkkia maitoa noin kahdeksan minuuttia. Koko ajan seurasin vieressä ja muutaman kerran sammutin mikron, ettei maito tullut ulos astiasta. Kahdeksalla minuutilla sai aikaa hyvin jämäkkää toffeeta, olisi kelvannut mainiosti vaikka pikkuleipien väliin. Banoffeeseen sellainen viisikin minuuttia olisi todennäköisesti rittänyt, toffee nimittäin jähmettyi jäähtyessään huomattavasti enemmän kuin osasin odottaa.

Kummityttöni olivat viikonloppuna käymässä, joten heitähän sitten piti hemmotella mm. tällä banoffeella. Alla on vanha kuva kummitytöistäni, kuva on ihan aito, ilman mitään feikkausta. Laatu on valitettavan heikko, sillä otin alkuperäisestä kuvasta digikameralla kuvan. Kuten huomaatte, vain toinen tytöistä osaa seistä veden päällä.