Huvikummussa on askarreltu tietenkin Huvikumpu. Malli on suoraan kirjasta Peppi Pitkätossun tarina, oletin kuvan piirretyn aikalailla (kavaljeeri?)perspektiivissä ja sen mukaan mittailin. Lopputulos ei ole niin hieno kuin mielikuva, mutta kun luoja on minulle enemmän suonut mielikuvitusta kuin kädentaitoja, täytyy tyytyä tähän. On tosi hankalaa saada lopputulos näyttämään tarkoituksellisesti "vinksin vonksin" olevalta, ilman että sen näyttäisi vain huonosti tehdyltä. Tikapuut ovat tietenkin Klingin ja Klangia varten, jos haluavat vaikka leikkiä hippaa :).

Ensi kertalaisen pikeeristä ei syntynyt mitään siistejä jääpuikkoja. Avustin vähän hammastikulla.

 

 

Tuo pikeeri oli ihan uskomattoman hieno aine. Tietenkään ekakertalaisen kädessä ei ehkä niin toiminut, eikä osannut tehdä ihan oikeaa paksuutta. Mutta tekemällä oppii, learning by failing ja deweylainen työkoulu kehiin. Varsinaisen koristelun tein eilen perinteisellä vesi-tomusokeri-kuorrutuksella Vauhdin avustuksella. Tänään kasasin pikeerillä ja johan oli täpäkkää ainetta! Viinipurkkia vasten osat ja pikeeriliimaa väliin.

Viuhti ja Vauhti saivat olla sillä aikaa Pikku kakkosen nettisivuilla. Kun Vauhti näki Huvikummun, hän haki lattialle patjan mökin viereen: Kun isä näkee tämän, se lentää pepulleen. Ihana lapsi, vaikka joskus koetteleekin.