Jes, laskuri on viilettänyt jo yli tuhannen kävijän rajapyykin. Cool Mukavaa! Kommentteja saa myös rohkeasti jättää!

Tälle aamulle olen kiskonut itseni ja kolme lastani neuvolaan yhdeksäksi. Tavallisena aamuna emme taida päästä edes aamupalalle vielä yhdeksältä... Tänään kaikki olivat kuitenkin säädettynä aikana neuvolan odotushuoneessa, puhtaat vaatteet päällä, hampaat pestyinä, aamupalat syötyinä, ilman suuria kiukkukohtauksia. Punnitusten, keskusteluiden, rokotuksien jälkeen kauppaan ja kotiin. Kotipihalla tunsin itseni arjen sankariksi. Lauleskelin "Keitä ne on ne sankarit", pistin kahvin tippumaan ja kaivoin ostoskassista esille tuoreita hillomunkkeja. Pitää nauttia niistä hetkistä, kun homma pelaa.

Tietenkin voisi palkita itseään terveellisemminkin kuin munkkikaffilla. Toissapäivänä ostin kirja-alesta itselleni pokkarin A Thousand Splendid Suns, mutta koska lie sen kanssa pääsee käpertymään sohvannurkkaan... Kirjaa on kehuttu. Tietenkin minun tuurillani seuraavan kaupan ikkunassa oli kirjan suomenkielinen versio - Tuhat loistavaa aurinkoa, tai jotain sinne päin -  kovakantisena ja kaksi euroa halvemmalla.

Viuhti piirsi kuvan isästä ja äidistä sairaalan ovella. Pulla on äidin mahassa ja olemme menossa synnyttämään. Tuskainen oranssi oli ehkä hyvä valinta ;).

                           

Leivontapostausta tulossa kohtapuolin.