Äidin pää oli ihan kuiva... Odottelin rauhassa idean tuloa, mutta kun ei niin ei. Nämä on nyt sitten tällaisia tänä vuonna. Sydänkuvioidulle kartongille leikattu viininpunainen sydän ja teksti vieressä. Ei mitään hirveän originellia. (Itseasiassa se hyvä idea tuli, kun kortit olivat jo valmiita. Ensi vuonna siis tulee jäätelötikku -pohjaista herkullista ystävänpäiväkorttia.)

Mutta nämä ovat sitten ainakin LASTEN TEKEMIÄ. Äiti on piirtänyt viivat, mutta muuten leikkaus, liimaus ja kirjoitus ovat Viuhdin ja Vauhdin käsialaa. Näitä tehtiin kaksi päivää, muuten urakka olisi käynyt liian suureksi. Teksti on kirjoitettu alunperin A4 kokoiselle paperille ja siitä sitten pienennetty.

Tässä on Viuhdin tuotosta.

Tämä seuraava on sitten Vauhdin.

Pitäisi kummienkin huomata, että kummilapset ovat ihan omin pikku kätösin kortit askarrelleet. Vauhdilla meni yksi sydän nurinpäinkin... Mutta minusta nämä ovat aitoja ja hellyyttäviä.

Pulla osallistui askarteluun myös...

Haluaisin kyllä tarkentaa, että pienimmäiselle tarjotaan riittävästi ravintoa oikeina ruoka-aikoina, vaikka kuvasta ei sitä heti uskoisi.