Tässä piti olla tyylikäs kuva valkoisesta kakusta, jossa on viehättävästi aseteltuja kissankelloja päällä. Huokaus, niin piti... Mutta Huvikumun epätäydellisyyttä hipovassa keittiössä ja blogissa ei aina käy kuten suunnitellaan.

Marsipaanikissankellot kyllä olivat nättejä. Vauhti paineli uusilla muoteilla sinisiä kukkasia kaveriksi. Mitään katastrofia ei pitänyt olla tulossa. Olisi tietenkin täytynyt ymmärtää paremmin.

Leikkasin ja jaoin kääretorttupohjan kolmeen osaan ja kokosin kakun uuden kakkureunuksen sisään. Väleihin tasoittelin vadelmamoussea ja diblomaattia. Annoin kakun vetäytyä reilun tunnin. VIRHE! Tein sillä aikaa vaahtistaikinan, kaulin ja leikkailin.

Kaikki näytti suorastaan loistavalta vielä tässä vaiheessa. Irrotin kakkureunuksen ja silmissäni jo kimmalsi täydellinen lieriön muotoinen kakku. Pohja oli ihanan napakasti kasassa. Vaahtiskuorrutus tuntui hieman painavalta kädessä, mutta en silti osannut pelätä pahaa. Heilautin valkoisen hunnun kakkupohjan päälle ja... Väliin kauniisti tasoiteltu diblomaatti vaihtoi painavan pinnoitten alla - oma-aloitteisesti ja lupaa pyytämättä - asemapaikkaansa kakun välistä lautasen reunalle. Voi surkeuksien surkeus. Täydellinen lieriö oli hetkessä muuttunut  valahtaneeksi munan puolikkaaksi... Pohja olisi nähtävästi tarvinnut pidemmän aikaa vetäytymiseensä.

Tässä vaiheessa vaivuin synkimpiin murheen alhoihin ja totesin, että suutari pysyköön lestissään. Vastedes leivon pelkkiä leetoja. Tämä on taas sitä learning-by-failing menetelmää.

Kissankelloja olin näperrellyt, koska ne ovat äitini lempikukkia ja äidilläni oli syntymäpäivä. Viuhti ja Vauhti loppujen lopuksi huolehtivat liiskantunutmunakakun koristelemisen. Mummolassa Viuhti arvuutteli mummolta, millä kakku voisi olla koristeltu. Mummon ilme oli näkemisen arvoinen, kun Viuhti kertoi siinä olevan kissankelloja, kukkia ja dinosauruksia. Mutta tottakai mummo ymmärsi, että kissankellojen sekaan sopivat nimenomaan dinosaurukset ihan loistavasti. Onhan yleisesti tunnettua, että sanan mummo sanakirjamääritelmä sisältää mm. kohdan "ymmärtää kukkien ja dinosauruksien sopivan loistavasti yhteen lastenlasten koristelemissa kakuissa."