Yläasteen valinnaisköksässä ei päästy ihan pursottimen käyttöön asti ;)... Minä olen aina pursottelua arastellut ja koettanut kiertää se touhun jollain konstilla. Pitäisi päästä kunnon Taitajan oppiin. Kollegoiden blogeissa on toinen toistaan upeampia pusotteluita ja uusia tyllia... Mikä eteen. Tarjuskan vinkeillä päätin hieman tutustua pursottelujen ihmeelliseen maailmaan. Vaikka kuinka haluttaisi hankkia upouusia tyllia, kannattanee ensin pistää jo olemassa olevat testiin.

Tein marenkia pavlovan ohjeella. Sain yhden pellin täyteen kaikenlaista. Viuhti ja Vauhti olivat koko ajan mukana kommentoimassa tulosta ja valmiina maistelemaan marenkia jo käytetyistä tyllista. Olisi tietenkin voinut pursottaa kermaakin, mutta tämä tuntui kätevämmältä. Kaikkia tuloksia ei tarvitse syödä kerralla ja riittää muutamaksi päiväksi pientä marenkiherkuttelua. Marengeissa on se etu, että samalle pellille voi ihan huoleti tehdä kaiken kokoista pursottelua, ei tarvitse pelätä että pienet palaisivat uunissa ja suuret jäisivät raaoiksi.

Kuvassa on kaunokirjoitus pikku eetä ja kysymysmerkkiä ainoalla isolla tyllallani ja neljää erilaista tuupervaaran tyllajälkeä. Hyvin nämä maistuvat jätskin kanssa. Tämän jälkeen taidan uskaltautua kokeilemaan pursottamista jopa ihka oikeaan kakkuun.