Samaisille viikonlopun vierahille tarjottiin Välimeren perunasalaattia. (Tarkennus ei ole ihan kohillaan, mutta sillä hetkellä oli ihan tuhat hommaa yhtäaikaa...) Herra tämän ohjeen nappasi Kotilieden suuresta keittiökirjasta. Ihan loistava salaatti! Kaprikset olivat tarjolla erikseen, kaikkihan (lue Tuittu) eivät niistä tykkää. Lisäksi herra keksi hankkia suolapähkinöitä kylkeen tuomaan rapsakkaampaa purutuntumaa, loistava aatos.
Välimeren perunasalaatti (10 annosta)
keitettyjä kylmiä perunoita
purjoa
aurinkokuivattua tomaattia
mustia oliiveja
kaprista
suolapähkinöitä
kastike:
1 osa oliiviöljyä
1/4 osa balsamiviinietikkaa
hitunen suolaa
provencale -mausteseosta
Kommentit