Kävin ystäväni luona ja vein - kuinkas muutenkaan - kakun mukanani noin myöhäisinä rotinoina ja tuparilahjana.

Pursotus on vispikermaa ja on se flora vispiin verrattuna ei niin kaunista, hieman ryynimäistä... Mutta maku on maku! Välissä kinuskikermaa ja lemon curdia, kostutus simalla. Isoin kukka on suklaata. Neiti ehtivän auvuliaat kädet kävivät kakun pinalla ja marsipaaniin jäi ruma jälki :(.

Pursotuksen tein uudella tyllalla, enkä oikein ihastunut sen jälkeen. Vanha on parempi, mutta se on pitkäaikasessa lainassa äidiltäni ja pitäisi kai jossain välissä palauttaa.

Reunaan kokeilin eka kerran tätä kahden tyllan kuviota.

Miten te oikein teette sen tyllanvaihdon kanssa. Minä koetin pitää tyllaa pursotinpussin päällä, jotta vaihto olisi kivuttomampi. Olisiko tähän mitään hyvää patenttia. Se vaihto pursotinpussin sisälle on hieman sotkuista. Tietenkin voisi ottaa kaksi pursotinpussia, mutta sitten taas tulee enemmän muoviroskaa...