1245161584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viuhdin ja Vauhdin huoneeseen tehtiin tällainen taulu, johon saa kiinnittää esim. kortteja ja muuta tärkeää tavaraa. Viuhti maalasi pohjan varaston jämämaalilla jämälevylle. Viuhti ja Vauhti valitsivat tiimarista mukavat pyykkipojat ja muutamia puukoristeita.

Pyykkipojat (12 kpl) on liimattu levylle siten, että tauluun voi laittaa 12 korttia tai neljä korttia ja kaksi A4 kokoista piirustusta/todistusta tms. Kuvassa näkyy Kalle Palanderin antama diplomi.

(Kortti tuli Kanadasta. Kuvassa on kani ja yläpuolella lukee Godson. No minähän ajattelin, että kani on jossain Kanadalaisessa lasten ohjelmassa esiintyvä Godson -kanihahmo. Puolen tunnin päästä mieleeni pätkähti, että godson taitaa olla enkkua ja suomeksi kummipoika... Jos olisi enkunope niin nyt hävettäisi ;)...)

Mimmi oli tehnyt Pepin voimavuokaa ja koska tuo ruoka sopii hyvin Huvikummun imagoon, tein sitä myös. Pepin voimavuoka on makaronilaatikkoa, jossa on mm. tomaattimurskaa. Tein ruoan nallemakaroneista ja lämmitin sitä itselleni kolmantena päivänä kattilassa pienen maitotilkan kera. Lautasellani oli siis epämääräisen ryhmyinen kasa miedosti vaaleanpunaista ruokaa. Vauhti istui vastapäätä ja katseli annostani:

-Tuo on ihan kuin äiti saunassa.

Anteeksi mitä.

-Tuo on ihan kuin äiti saunassa, pää ja toinen olkapää puuttuu.

Mies imee poskiaan kiivaasti sisäänpäin, eikä onneksi kommentoi mitään. Vauhti ilmeisesti tarkoitti makaronimömmön muotoa, eikä viitannut mitenkään äidin mahdollisiin selluliitteihin. Mutta äiti pisteli ruoan kiivaasti suuhunsa, eikä voimavuokaan ole sen jälkeen Huvikummussa tarjottu.

Eikä muuten tarjotakaan pitkään pitkään aikaan!