Nyt olen ihan armottomasti jälkijunassa, mutta jotenkin en vain ole tähän hommaan aiemmin ehtinyt.
Sain Mimmiltä tällaisen tunnustuksen alkukesästä.
Hannalta sain tällaisen myös kesän alkumetreillä.
Kaunis kiitos vielä molemmille :)! En laita näitä eteenpäin, koska nämä ovat jo oman kiertue-elämäsä eläneet leivontablogeissa.
Mutta (tätä nyt ei sitten saa ottaa liian vakavasti!!!) erästä tunnustusta ei myöskään pidä unohtaa. Tuossa taannoin tein postauksen ohjeesta rhubarb curd tai raparperi curd tai raparperikreemi - mikä lie olisikaan nimitys. Kyseisen postauksen kommenteissa Mimmi antoi minulle virtuaalisesti Papukaijamerkin kekseliäisyydestä. (Tätä ei todellakaan saa nyt ottaa liian vakavasti ;)) Pienellä netin tutkimisella se papukaijamerkki löytyi. Liitän tämän myös mukaan ;).
Kommentit