Kuvassa on muutama kaakaomarenki ja piparminttumarenkeja. Kuva ei ole ehkä oikein edukseen piparminttumarengeille, niissä on nimittäin kauniita punaisia raitoja. Marengit on maustettu hienonnetuilla  piparminttupastilleilla ja juuri ennen pursottamista ropsautin sekaan punavalkoisia piparminttustrosseleitä.

Ruotsalaisessa keittokirjassa neuvotaan vatkaamaan valkuaiset ensin kovaksi vaahdoksi, sitten lisäämään sokeria vähitellen ja vatkaamaan vielä noin kymmenisen minuuttia. Sitä neuvoa olen noudattanut, tosin ehkä hieman lyhyempikin aika riittää.

Hetki sitten silppusin arpalappuja ja ihan omakätisesti arvoin tasalukuarvonnan voittajan. Arvonta oli rehellinen, vaikka virallisia valvojia ei paikalla ollutkaan. Voiton nappasi Sanna ja hänen kommenttinsa oli :

Onnea huimasta kävijämäärästäsi. Blogisi on todella upea!

Lupasin voittajalle apteekin salmiakkia. Tässä kuvassa nyt on sitten apteekin salmiakki seuralaisineen:

Apteekin salmiakin ystävinä postiin lähtevät mm. mustaviinimarjahyytelö, muotoilumarsipaani ja sahrami. Sahramia olen käyttänyt vaikka näin.

Sannan osoitetta nyt kaipaan!

Tilastot osoittivat, että tänne Huvikumpuun on eksynyt myös selaajia ihan aidoista ulkomaan osoitteista. Hurjaa!! Siitä sain kimmokkeen pistää blogin laitaan hieman jotain myös lontoon murteella. Oli hirvittävän kivaa karistella pahimpia pölyjä pois enkusta ja koettaa tuottaa muutama lause. Ei minulla silti ole mitään harhaluuloja  blogini herättämästä mielenkiinnossa Suomen rajojen ulkopuolella ;)...