Tämä mansikkahyydykekakku oli pöydässä jouluaattona. Hyydykeosa tuntui hieman turhan pehmeältä, enkä uskaltanut irroittaa sitä vuoasta, joten päädyin pistämään se varmuuden vuoksi pakkaseen. Kakku on siis hyydyke-jäädykekakku. :) Suklaareunuskin irtosi mukisematta muovista pienen pakastinretken jälkeen, Siperia opettaa. Pohja on gluteenitonta suklaakääretorttupohjaa. Hyydykeosassa on purkki kermaa ja vaahdotettavaa vanilijakastiketta plus mansikkasosetta.

Joulutähtien tummanvihreistä hieman mustankirjavista lehdistä olen ihan ylpeä.

Leivokset eivät liian kauniita ole. Tummasta suklaasta ja pienestä kermatilkasta olisi varmasti tullut kauniimpaa jälkeä, mutta maun vuoksi halusi käyttää Fatzerin sinistä, eikä sitä voi millään notkistaa. Joten jälki jäi epätasaiseksi. Suklaa on sulatettu leivinuunin edessä, mikroa ei ollut tarjolla.

Leivoksissa on suklaakääretorttupohja, välissä valkosuklaakerma ja karpalotahna. Hieno makuyhdistelmä :)