SLYni oli koonnut sellaisen lähetyksen, että sain sen suoraan omaan postilaatikkooni, ei tarvinnut mutkata postiin :)... Siispä kun perjantai-iltana tulin balettitunniltani kotiin (oli ihan pakko mainita, kuulostaa niin hienolta - todellisuudessa on vain kehonhuoltobaletti  ;)) oli postilaatikossa odottamassa mieluinen paketti.

Kuoren sisältä löytyi

- metallisia vuokia

- marsipaanityökaluja

- Pentikin servettejä

- kolme pääsiäispatukkaa

(Ylikastellut raeruohot kuvausrekvisiittaa.)

 

Mainio paketti kerrassaan. Mitään marsipaanityökaluja minulla ei ole ollutkaan, nytpä on! Ei tarvitse enää katsella kateellisena lasten muovailuvahapuikkoja. Pajunkissaserveteistä tykkään todella :). Patukat hoisivat lauantain karkkipäivän karkkikiintiön.

Nuo metalliset vuoat ovat ihan oma juttunsa. Lapsuuden kotini naapurissa asuu kohta yhdeksänkymppinen täti, joka leipoi ja leipoo henttusia. Lapsena kävin hänen henttusiaan usein herkuttelemassa, hiihtolomalla pistäydyin tätiä tervehtimässä ja pannukahvin kera hän tarjoili henttusia. Henttusessa on muropohja, joka on paistettu juuri tällaisessa metallivuoassa ja päällä marmeladia ja tomusokerikuorrutusta. Täytynee mennä pääsiäisenä kysymään ohjetta :)

Aivan ihana paketti, jonka mukana tuli paljon lämmintä mieltä. Kiitos.