Näillä olisi tarkoitus koristella piirakkaa ja ehkäpä briosseja... Suklaa on temperoimatonta, joten säilytän pajunkissoja jääkaapissa ja pakastan juuri ennen käyttöä, etteivät sula koristelijan sormiin.
tiistai, 30. maaliskuu 2010
tiistai, 30. maaliskuu 2010
Näillä olisi tarkoitus koristella piirakkaa ja ehkäpä briosseja... Suklaa on temperoimatonta, joten säilytän pajunkissoja jääkaapissa ja pakastan juuri ennen käyttöä, etteivät sula koristelijan sormiin.
Äiti leipoo
Äiti leipoo hymyellen.
Mitä leivot, äiti...
Äh, kuivakakkua.
Antaa olla.
Veljeni versio Immi Hellénin klassikosta
Tätä blogia pitää kotiäiti Oulun pohjoispuolelta. Kotitarveleipominen, runot ja lapset ovat lähellä sydäntäni. Tässä lapsellisessa (koululaiset Viuhti& Vauhti, kerholainen Neiti Ehtivä ja vaavintuoksuinen Vave) maailmassa elämiseen auttaa kovasti, kun suhtautuu asioihin huumorin kannalta. ;)
Minut tavoittaa myös osoitteella tuittu1(at)hotmail.com
Tuittu
Kommentit