Eskarissa on tänään naamiaiset ja Viuhti halusi pukeutua Hämähäkkimieheksi. Valmista asua ei juuri nyt mistään löytynyt, joten piti hieman soveltaa.  Punainen paita ja punaiset sukat kohtasivat kangastussin...  Minä, joka olen kertakaikkisen tumpelo käsitöissä, osasin ihan sujuvasti piirtää tussilla viivoja. (Taidankin liittää cv:hen, osaa piirtää tussilla kankaalle...) Ja lopputulos on minusta ihan uskottavan näköinen! Tällainen "isi teki puusta" puku :). Selkäpuolelle ei kuviota piirtänyt, pelkäsin, että lopputulos olisi ollut liian kirkkovenemäinen...

Puku oli selvästikin kantajansa mielestä toimiva. Kun asun puki päälle, heti alkoivat seitit linkoilemaan ja sinipunainen hahmo liisi sohvien selkämyksien yli.

Meille on annettu tiukat ohjeet, että kaikki eskariin menevät vaatteet pitää nimikoida...

Mutta jos rehellinen on niin, olisihan se ollut ihan tylsää löytää valmis puku kaupasta ... Nyt piti ideoida, etsiä ja tuunata. Ja pitkästä aikaa sai ottaa kasvovärit esille ja maalata. Ihan vanhakin nyt nuortuu, kuin joululaulussa ikään :) Paljon helpommalla tietenkin pääsisi, kun ostaisi asut  valmiina kaupasta - ja kaikki leivonnaiset myös... Mutta ei se olisi ollenkaan yhtä kivaa.