Olin juuri sitomassa lapsukaisia auton turvaistuimiin, kun postipoika kurvasi postilaatikolle - tömäytettyään ensin keulaansa lumipenkkaan  - ja toi postin. Koskapa aavistelin laatikossa olevan odotettua sly-postia, nappasin postin mukaani ja lähdin kylille. Postin pihalla piti tietenkin jo kurkkia laatikon sisälle...

Kierroksen kymmenen viimeinen lähetys sisälsi:

- suklaasiirtokuva-arkin

- Marianne piparminttusuklaarouhetta

- Pandan suklaisia namulaatikoita

- vihreää marsipaania

- vaaleanpunaisia lautasliinoja

- koirakortin

KIITOS!  Noita suklaisia siirtokuvia olen blogisurffailuillani ihmetellyt ja salaa toivonut itselleni. Hymy levisi ihan korviin, kun huomasin Alisan pakanneen sly -postiini suklaasiirtokuvia!!!!! Piparminttusuklaasta meillä tykätään kovasti. Pandan rasioista toinen on jo lakannut rapisemasta... Marsipaania tarvitsee ja onhan se hyvä, että tähän huusholliin tulee ensimmäistä kertaa vaaleanpunaisia lautasliinoja.

Salainen leivontaystäväni oli tällä kierroksella siis Alisa Letukka -merkkisestä blogista. Kiitos Alisa :) Taidatkin asua ihan kivenheiton päässä, tai ainakin Obelixin kivenheiton päässä. Pientä vinkkiä osaatko antaa siirtokuvien käyttöön? Uskaltaako niitä leikata? nimim. pelkää turmelevansa ihanuudet heti kättelyssä

Sitten vielä pieni kultturelli mainospala. Tulevana lauantaina 24.4. järjestävät Oulun seudun lausujat runokaraokea kulttuuritalo Valvella klo 12-15.

Tämänvuotinen runokaraoke kutsuu huhtikuussa Valven kahvilaan niitä, joiden tekee mieli esittää mieluisia runoja muillekin. Jos tekstiä ei tuo tullessaan omista varastoistaan, sen voi valita lausujien kokoamasta monipuolisesta kansiosta. Jos itse ei innostu estradille kiipeämään, ääneen voi pyytää jonkun yhdistyksen lausujista.

Minä menen paikalle esittelemään Tittamari Marttisen Nuudelipuudeli Untoa :)