Viuhdin ja Vauhdin joukkue vietti kauden päättäjäisiä. Laitoin yhdessä toisen äidin kanssa sinne tarjoiltavia noin kuudellekymmenelle. Kuvan kakku on yhdentoista munan kakku. Erikoinen munamäärä selittyy sillä, että kakku on koottu kolmesta  kolmen munan pohjasta (27 cm halkaisija), paistoin siis kaikki kerrokset erikseen.(Uunini on osoittautunut pomminvarmaksi kakkupohjien läsäyttäjäksi, siksi päädyin tuohon valmistustapaan. Kolmen munan pohjat tein peruskääretorttu ohjeella eli kaikkea saman verran.) Päällä oleva pallo on tehty puolikkaasta kääretorttupohjasta, eli siinä on kahden kananmunan edestä tavaraa. Kakun välissä suklaakermaa ja mansikka-vadelmahillo-kerma -seosta.

Kun nostin kakun pöytään, kuului nappuloiden rivistöstä kunnioitusta henkivä "vaaau" :). Joukkueen pelipaidan väri on iloinen vihreä-keltainen -pystyraidoitus ja sitä tuo reuna pyrkii esittämään. Värjätty flora vispi todella upposi lapsiin!! Uskoisin, että menekki ei varmasti olisi ollut ihan samaa luokkaa, jos kakku olisi näyttänyt peruskermakakulta. Tämä pääkakku ja pienempi lisäosa menivät kuin kuumille kiville, eikä yli jäänyt kuin yksi siivu. Kaikki saivat varmasti kakkua ja suklaapiirakkaa haluamansa määrän, eikä santsaamista mitenkään rajoitettu.

Pallon päällä on marsipaania ja kickiä. Tuo pintakuvio oli hauska pohdittava :) Piirtelin hetken viisi- ja kuusikulmioita kunnes oivalsin, miten tuo muoto tulee. Keskelle yksi viisikulmio ja ympärille viisi kuusikulmiota, joiden sivu on saman pituinen kuin viisikulmiolla. Ebellä näin hienoja tikkauksia "nahkapalojen" reunoilla ja tein tietenkin myös sellaisia.

Yksitoista kananmunaa ei vielä riitä kuudellekymmenelle, joten samalla sisuksilla tein myös yhden kolmen munan kakun jatkoksi. Sen ulkonäkö on enemmän tuollainen nojaa, mutta varsinainen iso futiskakku on ulkomuodoltaan minusta onnistunut :)