Vauhti halusi juhliinsa kissakakun ja äiti teki Viirun kaverisynttäreille. Kakun päällä on kaakaolla maustettua ticcinoa, kuutosen koetin sorvata p -kirjaimesta. Viirukakku kelpasi juhlijoille niin, että isäntäväki sai kakusta vain pienen maistipalan. Kovasti toi ticcino makeutta kakkuun, en sitä asiaa huomannut täytteitä tehdessä, mutta ehkä juuri siitä syystä tämä lapsiin upposikin.

Sankari ei ole oikein kerman perään, joten siitä tuo kermaton päälisvalinta. Välissä on vadelmahillolla maustettu ja mansikan paloilla ryyditetty kerma sekä suklaakerma. Sen verran opin, että tällaiset koristeet kakun pinnalle, kannattaa ehdottomasti tehdä marsipaanista viime tipassa. Edellinen samantyyppinen koriste (marsipaanista viime tipassa tehty) leikkautui mukavasti kakun mukana, mutta tämä ticcinosta hyvissä ajoin muovattu kissa piti nostaa pois kakun päältä ja leikata erikseen.

Synttäreillä pelattiin pelkokerrointa, eli maisteltiin arvan osoittamia hurjia ruokalajeja. 1. inhamatoja, 2. tekohampaita ja ikeniä, 3. sian ja dinosauruksen silmiä, 4. sammakonkutua ja hirven kakkaa, 5. meren eläviä ja 6. nahkiaisia...