Kävimme ystäväperheen luona syömässä ja mitään ei kuulemma tarvinnut tuoda tuomisena... Kai nyt aina muutama popcorn kuitenkin käy ;) Sulkelsin siis uudestaan Maissi on pop -kirjaan ja nappasin kokeiluun hunajalla ja mantelilla maustetut popparit. Uunista otettuina popparit tuntuivat mahdottoman tahmeilta ja nostelin ne minimuffarivuokiin. Tahmeus onneksi katosi poppareiden jäähdyttyä. Nämä olivat kevyesti makeita namituksia.

Hyväksi havaittuja sokerikuorrutettuja värjättyjä poppareita tein myös. Tällä erää käytin enemmän väriä, mutta ei tämä vielä ihan joulunpunaista ole. Edelleen yhtä suussasulavia...

 

Hunaja-manteli -pallerot

1l popcornia (1/2 dl popcorn jyviä popattuna)

1 dl mantelilastuja

1 dl hunajaa

50 g voita

1/4 tl suolaa

1 tl manteliaromia

 

Kuumenna uuni 120 asteeseen. Sulata voi pannulla ja seloita siihen hunaja. Kun ne ovat sekoittuneet hyvin, lisää suola ja manteliaromi. Kaada seos popcornien pääle ja sekoita hyvin. Ripottele mantelilastut päälle ja laita uuniin noin viideksi minuutiksi.