Viuhti perheen esikoinen täytti kahdeksan ja toivoi dinosauruksen pään muotoista kakkua. Tilanne oli sikäli haastava, että pyöreä kakkupohja oli jo pakkasessa... Dinon päätä olisi ehkä ollut hedelmällisempää muovailla kääretorttupohjasta. Malliksi valikoitiin dinolaatikosta diblodocus, koska sen pää lähinnä pyöreää kakkupohjaa muistutti. Päälaen kuhmu on sen verran matala, että asiaa tuntematon voisi luulla kakkua pythonin pääksi... Päälaen lumiukko on tietenkin numero kahdeksan.

Kakusta syntyi mielenkiintoinen keskustelu pienien vieraiden kesken ja suurin osa olisi ehdottomasti halunnut palan silmämunaa. Silmämunaviipaleita koetin sitten jakaa tasisesti vähän kaikille.

Pinnan vihreä on vihreän, sinisen ja valkoisen massan sekoitusta. Kakun sisustustyöt ovat päivänsankarin käsialaa. Kolmen munan kakkuun tein täytemassan kermavaahdon (3dl) ja tuorejuuston (vajaa 100g) seoksesta. Päivänsankari maustoi täytteet ja levitti ne. Toisessa välissä on kermaa ja mansikan paloja ja toisessa Marianne crushilla maustettua kermaa. Mariannetäytteestä tuli kertaheitolla suosikki!