Morsiusparin kakun päälle tein tällaisen pikeeritiaran, jossa on morsiusparin nimikirjaimet samalla tyylillä kuin kakun päälle tehdyissä laatoissa. Kultainen tomuväri tarttui yllättävän nihkeästi sileäpintaiseen pikeeriin. Pikeeritiarojen hajoavaisuudesta olen useista blogeista lukenut, joten tein seitsemän tiaraa - varmuuden vuoksi. Koristeet pursottelin öljytyn leivinpaperin päälle ja kuivatin maustepurkkien päällä. Yksikään ei mennyt rikki.

Pikeeri-innostuksen vallassa jatkoin tiaroilla Neiti Ehtiväisen kakkuun. Näissä pikeeri on selvästi ohuempana ja hajoamisprosentti vähintään 75... Synttärisankari itse suuressa innostuksessaan hajoitti useita pikeerikoristeita. Kuivatusalustoina oli lasipurkki ja tasareunainen juomalasi. Kahdesta tiaramallista synttärisankari valitsi pienemmän sydänmellisemmän mallin.

    

Neiti Ehtivä halusi ehdottomasti kakkuunsa vielä Hello Kittyn, eikä sitä voinut mikään tiara korvata. Tämän nuoren neidon päätä ei ihan helposti käännetä, joten piti siis kokeilla. Kameraa en vain saanut mitenkään kohdistumaan oikeaan kohtaan.