(Miten ottaa kuva "kakku edessä luminen maisema taustalla ikkunan takana"?? Lopputuloksena on vain kakku ja kirkas tausta tai välähtänyt kakku lumisessa maisemassa. Ei ymmärrä tavisäiti!!!!!!)

Aamiaisen jälkeen touhukkaasti pistin kenvuudin pyörimään, kahvin turisemaan ja keittiön työn alle. Lumikin suklaakakku kulosti Kakkusen blogissa herkulliselta ja se oli siis työn alla. Taikina jaetaan kahteen osaan, toiseen lisätään sulatettu taloussuklaa ja toiseen valkoinen vastaava. Tarkoituksellisesti koetin sekoittaa suklaita hieman alakanttiin, jos vaikka lopputulokseen tulisi pientä raitaisuutta. Kuvaa liitän, kunhan saan kakun kuorrutettua.

Siinä sitten istuin keittiöjakkaralla aamiaishujanhajan keskellä kahvikuppi kädessä ja kakku uunissa. Lapset juoksivat sulassa sovussa ympyrää olohuone-eteinen-keittiö, Pulla edellä Viuhti ja Vauhti perässä. Kaikilla oli lippalakit päässä - kuka lie ne kaapista löytänytkään- ja hauskaa näytti olevan. Mikä leikki teillä on menossa, kyselin, oliko paikalla Karhukopla, vai dinosauruksia vai mitä...    -Meillä on lippalakit päässä!    Niinpä. Tuossa iässä se voi olla todella niin yksinkertaista, leikki syntyy kun on lippalakki päässä ja saa juosta. Aikuinen yritti heti hakea jotain vaikeampaa systeemiä.