Hautajaisiin tein kaksi samanlaista kuuden kananmunan gluteenitonta täytekakkua. Sisällä on kinuskikerma-hilla ja villivadelma-kerma täytteet. Olen ilmeisesti tyystiin jumiutunut tuohon yhteen pursotusmalliin... Pitänee käydä vähän tutkimassa muita blogeja ja hakea uusia ajatuksia pursottamiseen.

Pientä säätöä oli tietenkin kakun kanssa, kuten niin turhan usein on. Samalla kun vatkasin täytteiden kermat, vispasin myös pursotuskermat edellisenä päivänä. Aamulla vein pinnoittamattomat kakut muistotilaisuuspaikkaan ja pursotin kermat perillä. Näppärää, ajattelin. Mutta kuinka ollakaan, valmis purostuskermani oli sitten määränpäässä ihan löysää lirukaista. Johtuiko tuo lössähtäminen kymmenen kilometrin autokyydistä vain flora vispistä, tiedä häntä, mutta uusiksi meni. Käytin sen osan kermasta, joka oli jollain tapaa toimintakuntoista. Pitoemäntä haki kotoaan minulle lisää kermaa ja ei kun vaahdottamaan. Onneksi olin varannut tarpeeksi aikaa tähän touhuun.