Ouluun on tullut Pannukakkutalo ihan hiljattain yhteen torin ranta-aitoista. Pannukakkuja saa suolaisina tai makeina ja täytevalikoimaa riittää... Hedelmiä, hilloja, kastikkeita, suklaata, jäätelöä... Ylimmäisessä kuvassa on ananas-kinuski -pannukakku :P

Suolainen pannukakku oli myös mainio. Äkkiä ajateltuna suolainen pannari muistuttaisi pitsaa, mutta makumaailma on kuitenkin ihan omansa. Tässä salami-chili-juusto.

Viuhti ja Vauhti toivoivat suklaata ja vaahtokarkkeja.

Miksi ihmeessä ei ole koskaan tullut mieleenkään piristää tavallisia lättyjä kotisalla tällä tavalla??? Rouhittu suklaa suli aivan ihanasti kuuman pannarin päällä ja vaahtokarkit tarttuivat vähän jopa pannariin kiinni... Kuumien lättyjen päällehän voisi omassa keittiössäkin laittaa vaikka mitä!

Meillä oli hyvä syy käydä Pannakakkutalossa. Lupasin visiitin lapsille keikkapalkkioksi :). Olen ollut lapsineni mukana runoesityksessä "Rankalainen lehmä", joka on kiertänyt päiväkoteja ja kouluja. Esityksiä on ollut tähän mennessä kymmenen. Katsojia on ollut kaksivuotiaasta aina kolmasluokkalaiseen, enimmäkseen kuitenkin eskareita. Vastaanotto on ollut lämmin ja innostunut :), iloinen suomen kieli imee muksut mukaansa.

Viuhti on esityksessä mukana, kahden nuoremman tehtävänä on istua kiltisti katsomossa. Arvostan suuresti Vauhdin ja Neiti Ehtivän esityksen ajan kiltisti istumista, he ovat harrastaneet sitä jo seitsemän kertaa 30 minuuttia! Ilman sitä, eivät esitykset onnistuisi ollenkaan. Siinä on kyllä pannarit ansaittu ja makeisiin suihin ne katosivat.