Edetäänpäs nyt aikajärjestyksessä. Edellisellä sly -kierroksella sain Elinalta valmiit ainekset nopean vierasvaran nimissä suklaamuffinsseihin ja pitsamuffinseihin. Ainekset on siis käytetty, vaikka todistusaineisto blogiin saapuu vasta nyt. Nämä vuokaleivonnaiset tehdään yksinkertaisesti sekoittamalla ainekset sekaisin. Suklaamuffiniohje on täällä.

Tällä kierroksella sai vielä toistaiseksi tuntemattomalta salaiselta leivontaystävältäni ohjeen ja aineksia sitruunamuffareihin. Aineksia näihin muffareihin tulee melkoisen paljon. Laiskottelin hieman vaahdottamisen kanssa, joten lopputuloksesta ei niin kauniin muhkeaa tullut.

Nuo muffarivuoat pitivät lupauksensa! Kauniin punaisia ja kuviollisia edelleen :) Pinnoituksia tein valkosuklaaviivoilla ja sitruunaisella tomusokerilla, kukat ovat varastonpohjia. Taakse on hypännyt kuvaan mukaan yksi hieman lenkoileva muffini, ihan vertailun vuoksi. Ohjeesta tuli kolmetoista suurta muffinia ja se kolmastoista jäi tietenkin muffinipellin ulkopuolelle. Kyllä muffinipelti on sitten hyvä keksintö!