Kun käy töissä, riittää nippanappa energiaa pävittelyyn silloin tällöin. Hetkeen en ole tunnustuksia blogiini tuonut, mutta loman alun kunniaksi Sirpan antama tunnustus. Kiitos Sirpa! 

 

1. Milloin aloitit blogisi?
Marraskuu 2008 tietää blogin reuna kertoa. Minulla on siis tullut ennen joulua kaksi vuotta blogielämää täyteen.


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Enimmäkseen kirjoittelen itse valmistamistani makeista leivonnaisista. Mukaan vilahtaa välillä runoja ja välillä omia lapsukaisia eli kläppejä.
 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Paha kysymys. Rehellisyyden nimissä blogini on aika keskiverto leivontablogi. Huikeat taidonnäytteet eksyvät tänne harvoin, mutta sen sijaan hyviä - myös ei niin muodikkaita tai näyttäviä - ohjeita koetan liittää blogiini. Blogistani haetuimpia ohjeita ovat ylivoimaisesti pohjoisten perinneruokien ja -leivonnan ohjeet. Olin vastikään draamakasvatuskurssilla, jossa opin, että improssa tulee olla keskiverto ja saada muut loistamaan, olen siis improblogisti.

Tuon tänne leivonnan lisäksi asioita ja hetkiä, jotka ovat saaneet minut hymyilemään. Hymyä ei tässä maailmassa ole liikaa. Runoihmisen blogissa on tietenkin myös runoja silloin tällöin tarjolla. Ehkä tämä on sellaista minun näköistä touhua.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Jaa-a. Kaikkeen kummaan sitä kotiäidit ryhtyvätkin...


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kuvat... Olisipa kiva, jos kansalaisopisto järjestäisi kurssin: Leivonnaisten kuvaus, kuinka saada edustavia kuvia leivonnaisista. Kohde: leivontabloggaajat tai leivontabloggausta suunnittelevat.

 

Tunnustuksen välitän uudelle blogituttavuudelle, slykierroksen parilleni Taikakokille,

uskomattomien vauvojen loihtijalle Vauvapaakarille ja

gluteenittomien leivonnaisten vaativalla saralla luotettavia ohjeita bloggaavalle Suviihille.