Minun piti tehdä leivospostaus, mutta päätinkin julkaista tämän tunnustuksen ja samalla haasteen :). Anulillin antama tunnustus sai minut hymyilemään niin leveästi, että käytän nyt tämän hyväntuulisen hetken syväluotaavan avautumisen parissa.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Kopioi kuva ja liitä blogiisi, sitten
1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
3. Anna tunnustus seitsemälle
4. Linkitä nämä blogissasi
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta Seitsemän tunnustusta...

1. Käytin epähuomiossa työkenkinä useampia vuosia kenkiä, joista toinen on kokoa 38 ja toinen 40. (Asian huomasin vasta, kun toin kengät kotiin jäädessäni äitiyslomalle kaksi vuotta sitten. Lapsilla on varmasti nauru maittanut useita kertoja...)

2. Olen rikkonut ajettavalla ruohonleikkurilla ikkunan.

3. Omistan komeat vaivasenluut.

4. Vaivuin identiteettikriisin partaalle, kun eräs ihminen luonnehti minua "punaveriseksi". Hiukseni ovat tähän asti olleet (hyvin!) punaiset, mutta tätä se ikä teettää. Hämmästyin suuresti, kuinka iso merkitys omalle identiteetille oli tällä lapsena niin suuresti ärsyttäneellä hiusten värillä. (Vihervaaran Anna yritti värjätä punaiset hiuksensa mustiksi ja sai aikaan vihreää... Lapsena se kirjan episodi oli minusta hirveän traaginen ja eläydyin syvästi tilanteeseen, tapahtumassa en silloin kuvitellut olevan mitään huvittavaa.)

5. Pelkään hysteerisesti käärmeitä.

6. Kouluun tutustumispäivänä opettaja kyseli luokassa koulutulokkailta lintuja. Hän näytti varpusen kuvaa ja minä tiesin linnun nimen. Ilmoitin selvällä äänellä: "paskahottinen".  Tokaluokkalainen serkkupoikani häpesi syvästi ja kertoi kotona, mummolassa ja meillä asiasta. Opettaja kyllä kysyi myös, onko linnulla muuta nimeä ja sanoin "varpunen", joten mitään sen suurempaa vahinkoa ei päässyt tapahtumaan.

7. Lempiruokani on ruppanat!!

 

Ajattelin, etten pistä tunnustusta enää eteenpäin, mutta laitan kuitenkin hieman hiljaiseloa viettäneille Rouva Herkkusuun ja Maaritin leivontablogi -sivuille ja Anulillille tottakai.