Tämmöinen noitakakku sitten valmistui kuusivuotiaalle Huvikummun köökissä. Tilaus oli tehty jo alkukuussa. Tilauksessa Viuhti toivoi mustaa noitaa, jolla on keltaiset kasvot, kaksi punaista syylää nenässä ja luuta. Kynttilät pistin erilliseen halkoon, en raskinut pistellä reikiä noitaan.

Vielä lauantaina kuvittelin tekeväni sellaisen korkeamman (katkaistun) kartion mallisen kakun, mutta Mestarin kanssa tilannetta pohtiessa tulimme uusiin aatoksiin. Tämän muotoista on helppo leikata. Ensin leikataan pukuosa ja pää säilyy siistinä myös illemmalla tuleville vieraille.

Pinta on tähtikuvioitua sokerimassaa. (Sain sitä oululaisesta kakkukaupasta Piece of Cakesta. Siellä oli tosi ystävällinen nuori leipuri-omistaja-myyjä!) Sankari tykkäsi enemmän marsipaanista, moni muu lapsi jätti myös kuorrutuksen lautaselle. Ehkä mustaa oli myös pelottavaa syödä.

Kakku on koottu gluteenittomista kääretortusta. Toinen kääretorttu oli viiden munan ja toinen neljän munan. Kääretortut tein perunajauhoista ja toisessa on myös kaakaojauhetta. (Jauhoja kolmannes vähemmän kuin vehnäjauhoja.)

Välissä kerma-rahka-valkosuklaa-vaahto ja vadelmahillo. Piti laittaa kokonaisia vadelmia. Norovirus- ja salmonellavaaran takia ulkomaisia vadelmiahan ei pitäisi syödä paljaaltaan. Pirkan ohjeen mukaan lämmitin vadelmia kaksi minuuttia kattilassa ja ne hajosivat ihan muruiksi ja liemeksi. Onneksi Mestari keksi käyttää hillo-marmeladi -sokeria ja vadelmista saatiin sentään käyttökelposta hilloketta.