Minä sain jännitystä ihan koko kuukaudelle!! Eikä odottelu ollut turhaan, perjantaina tupsahti pakettikortti postilaatikkoon ja matkalla jumppaan (lue äidin viikottaiseen vapaahetkeen :)) hain ihanan paketin läheisestä asiamiespostista. (Paketin odotteluun viittaamista ei pidä käsittää vääriin, minusta hienojen asioiden odottelu on ihanan kutkuttavaa.)

Paketista ilmestyi autonpenkille:

- vanilijakastikejauhetta

- vanilijasokeria

- vanilijatanko (miten niin minä pidän vanilijakastikkeesta :)

- omena-kaneli -muffinssiainekset

- mustikkapiirakkasuklaa (lurps!)

- mariannelakuja (jopa sukulakuja parempia!!!!!!!)

 

Kiitos!!!! Ihana paketti! Juuri päivällä kaivoin esille omenamuffinssien ohjeen aikeenani leipasta niitä, mutta kuinka ollakaan Salainen ystäväni Anu Makeaahyvaa -blogista oli ennakoinut aikeeni :) Paketissa tulleen kirjeen aloitus oli niin mukava, tuli ihan opiskeluajat mieleen, samaisella puhuttelulla minä ja opiskeluystäväni Anu kutsuimme toisiamme.

Kiitos Anu! Oli mukavaa saada pakettejasi :)

Ajattelin liittää tänne vielä kauniin kuvan pakkastaivaasta. Tähän aikaan vuodesta maailmassa voi olla niin kauniita värejä pimeyden vastakohdaksi. Mutta kuinka ollakaan blogisurffailussa eilen huomasin, että Kyökkipiika Kati on todistettavasti käynyt kameransa kanssa takapihallamme joulunaikaan meidän poissaollessamme. Vai mitä sanotte? Tule Kati toki seuraavalla kerralla "pirthin", aina täällä kahvit vieraalle keitethän ;)