Neiti Ehtivä ja Kätevät Kädet oli taas vauhdissa ja hetken vartioimatta keittiössä. Hän toimi kuten tuon ikäisen tuleekin, matki muiden tekemisiä. Äiti pilkkoi veitsellä suklaapiirakkaa hetki sitten ja sitä piti luonnollisesti kokeilla. (Kuinkas muutenkaan...)
Niinpä, nämä kakkutikkarit on tehty runnellusta suklaapiirakasta. Muhensin suklaapiirakkaa kuorrutuksineen päivineen, lisäsin hieman paseerattua appelsiinimarmeladia kosteudeksi. Muhennoksesta sai hyvin pyöritettyä "lihapullia", joita sitten tikutin ja kuorrutin lyhyen jääkaappijäykistyksen jälkeen. Tämän mallin kuorruttaminen aiheutti tekijälleen huomattavasti vähemmän harmaita hiuksia kuin dinomunien pinnoittaminen.
Kakkutikkarit
murjottua suklaapiirakkaa
hieman appelsiinimarmeladia
block -suklaata
nokare voita
Muhenna suklaapiirakka kuorrutuksineen. Paseeraa marmeladi ja lisää sitä kakkumuhennokseen sen verran, että saat hyvin muotoiltavaa massaa. Pyöritä massasta esim. palloja ja laita tikkariaihiot jääkaappiit kohmettumaan.
Työnnä tikku tikkariaihioon. Sulata block -suklaa ja lisää siihen nokare voita. Kastele tikkari suklaassa. Koristele.
Kommentit